Novoroční čarování

hopýnekJak na Nový rok, tak…?

To doufám, že vskutku ne 🙂 Bylo tu pár situací, které klidně z další části roku vymažu. Na druhou stranu tu větší a podstatnější část dne si ráda ponechám a s vylepšeními nakopíruji do dalších minimálně 363 dní roku 2014.

S vděčností jsem zamávala na balonek štěstí letící 31.12.13 po 21 hodině k nebi spolu s poděkováním za vše, co mi nyní už v roce loňském radost přineslo a popřála dlouhý let přáním do roku 2014.

Přesto, že po celý den foukal velmi intenzivní vítr, Kairos zapracoval a oněch 10 minut potřebných k vyslání našich přání jsme Vychytali.

Mattoni s chutí máty nám bolehlav do 1. dne roku 2014 vyčarovat Nedokázala a tak bylo ranní probuzení víc než pohodové. Tak nějak intuitivně jsem sáhla po bílé sukni a světlé halence. Cítila jsem se téměř jak v den svatební.

Před obědem přišla na řadu Popelka. Poctivá hustá čočkovka obsahovala jako vylepšení kousky drůbežího a znáte to ? na Nový rok nic od drůbeže, aby štěstí zůstalo v rodině ( pověra? ale na každém šprochu), a tak jsem nasypala polévku do hrnce a granulky poctivě vybrala 🙂

Společná procházka a pohádky, malování obrázků.  Náplň prvního dne úžasná.

Do setmělého pokoje zaplála světýlka nejen Hopi ohýnku. Skořápky Ořechů pluly na hladině bez sebemenší kolize až do úplného dohoření svíček.

K čemu jsem se nedostala byly 5 minutovky  Jiřího Vokáče Čmolíka – Čmoldy.  Až dnes jsem zjistila, jak moc stejné myšlenky dokážeme mít, tedy nejen já a on , když se řídíme vlastní intuicí.

Tak ať máme ten rok 2014 Magický.

http://www.ted.com/talks/lang/cs/frank_warren_half_a_million_secrets.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *