Děkuji

Manuál-moudré-ženy---obálkaOpět jsem o něco moudřejší. Prý chybami se člověk učí, nevím zda důvěra patří mezi chyby. Poučena však jsem.

Onehdá, cca před měsícem, mne přes fb kontaktovala jedna osůbka. Tázala se, zda provádím také jeden konkrétní obřad pro ženy.

Sdělila jsem jí že ano, ovšem vzhledem k věku mimíska, tehdy čerstvý šestinedělňáček, mám právě pauzu. Že jí však mohu, za předem domluvený honorář, předat informace , jak je možné  takový obřad provést. Jevila se mi toho schopná a moje víra v to, že jsme všichni „povolaní“ jen si vzpomenout, ani zde nebyla ničím zvyklána.

Jeho výši jsem uvedla jako základní s tím, že pokud bude spokojenost, ráda přijmu i něco navíc. Odpovědí mi bylo prohlášení, že je ochotna dáti i dvojnásobek, bude-li to ONO.

Domluvily jsme se, že manuálek zašlu do tří dnů, ovšem jak to tak v těchto případech bývá, myšlenky přišly záhy a tak jsem během asi hodinky odesílala dvě a půl stránky informací. Byly psány pro konkrétní aktérku s přihlédnutím k povaze celého obřadu a jejímu věku.

Nadšená reakce na sebe nedala dlouho čekat a po pár doplňujících otázkách jsme se rozloučily s tím, že jsem k dotyčné zaslala číslo účtu a díky za to, že odešle platbu do konce týdne.

No a od té doby ticho po pěšině. 🙂 Ještě dvakrát jsem zkusila onu bytost kontaktovat s dotazem , zda honorář odešel kam měl ( neboť matrixové cesty jsou nevyzpytatelné)  a nyní mám již pocit, že jsem si prostě zaplatila lekci já od ní .

Takže děkuji a poučení přijímám 🙂

 

 

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *