Vážně mi tam nechybí a 🙂
Je to speciální metoda, popsaná paní Anastazií, při které se ovoce sbírá přímo do vyvařených skleniček, které se potom uzavřou.
Ovoce takto uložené ( maximálně do 15 minut od utržení) si zachová původní ochranný „obal“
a místo kažení mírně fermentuje 🙂
http://blog.lahodnosti.cz/hajkovy-zavreniny-podle-anastazie/
Že jste to ještě nevyzkoušely?
Já také ne 😀
Půjdu do toho poprvé a začnu jahodami na samosběru.
https://www.facebook.com/pages/Jahod%C3%A1rna-Vra%C5%88any/132133780256514?pnref=story
Samo sebou, že jen s částí úrody, ptže větší část sníme jak je, případně v RAW zmrzlince s kokosovým mlékem či sojovou smetanou.
http://www.rawsuperfood.cz/rawsuperfood/5-RAW-recepty/38-Zmrzliny-a-kremy
Ani knedlíky z tvarohového těsta nás neminou, to je prostě klasika. 🙂 http://recepty.vareni.cz/tvarohove-knedliky-plnene-ovocem/
Pokud to vyzkoušíte, dejte vědet, jak to dopadlo 🙂
Dobrou chuť.
Napsat komentář