To NEjde

firewalkDvě slova, jejichž obsah a sílu jsem před pár lety silně přehodnotila.

Začalo to tím, že jsem si uvědomila, že existují v životě situace, o kterých si myslíme, díky zafixovaným předpokladům minulých generací, že jejich vyřešení je prostě NEMOŽNÉ.

A přesto přese všechno, ve chvíli nejhlubšího zpytování sama sebe, mi nezbylo než prohlásit a JDE TO A JDE TO A JDE TO. 🙂

Pravda, tento prožitek je nepřenositelný, ovšem spustil lavinu dalších, které vám zprostředkovat lze.

O rok později po této, pro mne původně neproveditelné akci, jsem pokořila svou vlastní další představu o tom, co je a není možné. Přešla jsem Bosou nohou žárem.

Tehdy jsem netušila, že spolu se mnou tuto veskrze transformační techniku absolvoval i o osm měsíců později narozený synek Kryštůfek. 

Ptáte se , co mi to přineslo? Poznání, že jsou věci mezi mnou, nebem a Zemí a že v okamžiku kdy v toto uvěřím je možné naprosto všechno. Během přípravy jsem se setkala se svými totemovými zvířaty a po přechodu žhavého uhlí na mých chodidlech zůstal pouze jediný puchýř v místě, kde přechází dráha krční páteře k hlavince. Pročpak asi? A na pravé nožce?

Od té doby jsem měla možnost být přitom, kdy tímto zasvěcením prošel můj nynější partner a otec již téměř tří ratolestí, za velmi dobrodružného průběhu tehdy 10 letý syn Matyáš, synek Kryštůfek několikrát a to již za přímé podpory a asistence probuzeného tatínka. Napoprvé mu byl báječným průvodcem, napodruhé neoblomným krotitelem 😀 

Máte-li jakékoli pochybnosti o tom, co vlastně všecko můžete a dokážete, vřele doporučuji. Já sama od té doby dostávám záchvaty smíchu kdykoli, kdy mi někdo pronese větu TO NEJDE !

O spoustě věcí , o kterých jsem si dříve myslela, že je nemohu dokázat dnes vím, že to lze, jen opustit strach z nepoznaného a vykročit.

Ptáte se , koho mohu doporučit, coby průvodce na této cestě k sebepoznání?

V tuto chvíli jsou tři, každý je osobnost a každý má jistě co nabídnout.

Jsou rozdílní a přitom stejní. 

Budete-li naslouchat sami sobě, jistě vyberete toho „správného“ 🙂

http://jan.cejka.cz

http://www.zivevedomi.cz/

http://www.innerwinner.cz/firewalker/

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *