Čas zavřenin je tu :)

Vážně mi tam nechybí a 🙂

Je to speciální metoda, popsaná paní Anastazií, při které se ovoce sbírá přímo do vyvařených skleniček, které se potom uzavřou.

Ovoce takto uložené ( maximálně do 15 minut od utržení) si zachová původní ochranný „obal“

a místo kažení mírně fermentuje 🙂

http://blog.lahodnosti.cz/hajkovy-zavreniny-podle-anastazie/

Že jste to ještě nevyzkoušely?

Já také ne 😀

 

Půjdu do toho poprvé a začnu jahodami na samosběru.

https://www.facebook.com/pages/Jahod%C3%A1rna-Vra%C5%88any/132133780256514?pnref=story

 

Samo sebou, že jen s částí úrody, ptže větší část sníme jak je, případně v RAW zmrzlince s kokosovým mlékem či sojovou smetanou.

http://www.rawsuperfood.cz/rawsuperfood/5-RAW-recepty/38-Zmrzliny-a-kremy

Ani knedlíky z tvarohového těsta nás neminou, to je prostě klasika. 🙂 http://recepty.vareni.cz/tvarohove-knedliky-plnene-ovocem/

 

Pokud to vyzkoušíte, dejte vědet, jak to dopadlo 🙂

Dobrou chuť.

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *