Podpora nebo konkurence ?

Stává se mi poměrně často, že slýchám spoustu slov o tom, jak se budeme vzájemně podporovat. Zvlášť v kruzích tzv. stejně vibrujících bytostí.

Povětšinou při příležitostech emocionálně prodchnutých slovy jako láska, jednota, sdílení.

Ty energie jsou fajn , ale velmi rychle vyprchávají.

V realitě všedních dní jakoby tahle myšlenka okamžitě vzala za své. Možná je v tom strach z konkurence, když původně se dušující a sdílení nabízející bytůstka náhle změní názor. 

Ráda bych v tuhle chvíli všem jasně sdělila tento můj světonázor : Byť bych se zabývala naprosto stejnou věcí jako vy, vždycky v tom bude obrovský rozdíl.

V čem vám snad vysvětlovat NEmusím, takže pokud se v tuto chvíli cítíte jakkoli ohroženi/ny tím, co právě dělám, vězte, že je to jen program ve vaší hlavince. Osobně bych se ho velmi rychle snažila zbavit.

Tímto náhledem na situaci pouze můžete omezit možnosti druhým vybrat si. A třeba právě vás. I negativní reklama je reklamou a pokud právě v tuto chvíli někdo váhá, zda využít vaší nabídku bez možnosti srovnání s jinou, může vám ta moje udělat velkou službu.

Říká se, že příklady táhnou. Já ten svůj prozatím uložila k ledu před půl rokem. Jednoho rána jsem zjistila, že ač na mojí zdi na FB se to hemží různými nasdílenými záležitostmi těch druhých, moje končí kdesi v propadlišti dějin.

Ponechala jsem si jen pár z těch, kteří uvěřili v jednoduché zákony vesmíru a těm také na tomto místě děkuji.

Pokud se vám podaří uchopit myšlenku, že ve světe společném konkurence NEexistuje, možná se vám bude lehčeji žít .

🙂

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *