Avataři

Na své životní pouti jsem se setkala prozatím se třemi Avatary v lidském těle.

První z nich je velmi známý a v okamžiku našeho sblížení byl velice unavený a toužil se vrátit do míst svého narození. Přesto zůstával dál v naší zemi a jeho program byl víc než přeplněný.

Druhý se mi nejprve přišel představit ve snu. Mladíček s modrýma očima a blonďatými vlasy, se zářícím úsměvem. Vedli jsme dlouhou řeč o tom, jak je nutné stále přeciťovat přes vlastní srdce bez ohledu na to, kdo nám právě káže. Celý hovor obklopovalo fialovo zlaté světlo a já se cítila velmi příjemně. Fyzicky jsem se s ním setkala asi o půl roku později. Je to nádherná sympatická bytost, která  v sobě svůj vlastní potenciál teprve nachází. Když si vybral místo vedle mne z mnoha dalších a promluvil, nevěřila jsem vlastním očím.

Třetí avatar je žena. Připlula do mého života díky technice a já byla nadšena. Po nějaké době jsem měla možnost ji potkati osobně a moje nadšení vystřídaly rozpaky. Právě v jejím případě se mi připomenula slova onoho mladíčka a to co mi ohlásila duše bylo velmi odlišné od toho, co volaly nápisy na plakátech. Nyní se mi již poněkolikáté ve velmi krátké době do života vrací a můj pocit, že je něco jinak stále zůstává.

Budete-li se tedy účastnit jakékoli akce, která je pod hlavičkou sebezářivější osobnosti, ponechte prostor hlasu svého srdce a tomu důvěřujte. Pamatujte, že kam posíláte svou energii, tam to sílí a magie dnes užívá stejné prostředky jako světlo. Vaším právem je kdykoli tuto situaci opustit, pokud se v ní cítíte jinak, než příjemně. I avataři jsou pouze lidské bytosti, které mohou mít vlastní stíny.

Děkuji. 🙂

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *