Návrat k sobě

vítáníSkrze vesmír a jeho smysl pro humor se navracím zpět tam, kde jsem již kdysi byla.

Stal se mým zaměstnavatelem a honorář od něj dostávám dle svého vnímání sama sebe.

Bez pardonu. Pokud, byť na chvíli, polevím ze své náplně „práce“, okamžitě to poznám.

Je svým způsobem „nemilosrdný“ ve své spravedlnosti.

Jeho zástupcem se stal 1.července 2014 malý Petříček. Skrze něj ke mně nyní proudí hojnost ve všech, pro mne v tento okamžik,  potřebných podobách.

Klidně to nazvu HPP, k dispozici 24 hodin s malými pauzami tak, aby i tatínek a ostatní členové rodinky dostali příležitost spojit se s Vesmírem. Vše ostatní je „vedlejšák“ s vítaným přilepšením.

Přiznávám otevřeně, že když jsem na podzim loňského roku zaměstnavatele vesmír žádala o zvýšení honořáře, ani ve snu mne nenapadlo jakými cestičkami mne vyšle 😀

Stejně tak přiznávám, svůj šok, když jsem se na této ocitla.

Je však moudrý a věděl, že to zvládneme a to dokonce na jedničku s hvězdičkou. Vzpomenu-li si na vše, co jsem se a okolo sebe žijící učila, naprosto nestandardní potupy UZ vyšetření po předchozí meditaci, sesterské rady sestrám, jak přistupovat k pacientkám, respektu k možnosti svobodného rozhodnutí až k domoporodu. Následně učení matrixu o tom, co jde a nejde.

Za asistence nejbližších jak oficiálních i neoficiálních členů rodiny.

A tak jsem se navrátila k sobě k poslání bohyně ženy – matky, která skrze návrat ke své prapůvodní přirozenosti ukazuje cestu těm, které po ní pátrají.

S veškerým respektem k moudrosti vesmíru a s pokorou však v tuto chvíli žádám o osvobození pro roky příští z role těhotné bohyně, možná s trochu sobeckým ohledem sama k sobě, avšak se všeobjímající láskou ke všem dětem, jak narozeným, tak těm čekajícím na narození. Podpořím je všemožně z pozice třetího, budou-li naslouchající, ráda předám svoje zkušenosti a prožitky budoucím i stávajícím maminkám.

Můj post Zasloužilé matky s pěti dětmi skrze moje tělo počatými a narozenými, nechť je od nyní konečným.

Děkuji za privilegium být matkou všem těmto nádherným bytostem, děkuji za prožitky skrze ně přícházející.

Děkuji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *